ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδίστακτοι - Σκότωσαν τον Παναγιώτου και βίασαν την βοηθό του

Μίλησε στην Αστυνομία μόλις εντοπίστηκε η απαχθείσα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία, Κωνσταντίνου Παναγιώτη, στην Νότια Αφρική.

Όπως έγινε γνωστό, ο 68χρονος Παναγιώτου, δολοφονήθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (9/12) σε χώρο στάθμευσης πλησίον του καταστήματός που διατηρεί στον οδό Market Uitenhage. Οι δράστες μάλιστα, έκλεψαν το όχημα του και απήγαγαν την βοηθό του.

Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα έξω από σπίτι στην περιοχή NU-9, Motherwell, ακολούθως εντοπίστηκε και η απαχθείσα βοηθός του στο Kwazakhele, το οποίο είναι περίπου 20km μακριά από όπου σημειώθηκε η δολοφονία του 68χρονου Κύπριου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα τοπικά μέσα ενημερώσεις, η βοηθός του δολοφονηθέντα, αφού εντοπίστηκε κατήγγειλε βιασμό της από δύο άνδρες, με την Αστυνομία να διερευνά κατά πόσο πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που πυροβόλησαν τον Παναγιώτου.


Δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου στην Νότια Αφρική (pics)


Πάντως, η Αστυνομία, με έκκλησή της προς το κοινό, ζητά την βοήθεια όποιο γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε που να συνδέεται με την υπόθεση, αφού δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία που να οδηγούν στην εξιχνίασή της.

Θυμίζουμε ότι ο 68χρονος Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ήταν ο πατέρας του Χριστόφορου Παναγιώτου που καταδικάστηκε το 2017 σε ισόβια, για την δολοφονία της συζύγου του.

Ο δολοφονηθέντας, ζούσε με την οικογένειά του μόνιμα στην Νοτιά Αφρική από το 1968.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X