ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένοπλα μηχανοκίνητα περίπολα θα «σαρώνουν» εντατικά τη Λευκωσία

Περιπολίες μέχρι το ξημέρωμα

Εντείνει τις προσπάθειες η Αστυνομία για τους ελέγχους με φόντο τον κορωνοϊό. Όπως πληροφορείται το 24news, από τη Δευτέρα (23/3) αναμένεται να προστεθούν περαιτέρω περιπολίες στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκτελούνται επιπλέον περιπολίες στην πρωτεύουσα μεταξύ των ωρών 5 το απόγευμα μέχρι και τη μία τα ξημερώματα. Οι περιπολίες θα γίνονται από ένοπλα μηχανοκίνητα περίπολα με στόχο την ασφάλεια της πόλης.

Οι έλεγχοι πλέον είναι εντατικοί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και των εξελίξεων που τρέχουν.

Μήνυμα από τον Αρχηγό

Στο μεταξύ ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα προς όλους τους αστυνομικούς.

Ο Αρχηγός καλεί άπαντες σε εγρήγορση και ομόψυχη κινητοποίηση, όπως αναφέρει. Σημειώνει επίσης πως η Αστυνομία είναι ένας από τους πυλώνες της πολιτείας για διαφύλαξη της αποτελεσματικής λειτουργίας του κράτους και την προστασία των πολιτών.

Μέσα από το έργο μας, υπογραμμίζει ο κ. Μιχαηλίδης, στηρίζουμε τους ιατρικούς λειτουργούς και τις άλλες υπηρεσίες για να ανταποκριθούν καλύτερα, σε αυτή τη δύσκολη περίσταση.

Προτρέπει τέλος, τους Αστυνομικούς, σε λήψη των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, καθώς, όπως τονίζει, εκ των καθηκόντων τους, οι αστυνομικοί διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.

Ακολουθεί αυτούσιο το μήνυμα του Αρχηγού Αστυνομίας:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Γυναίκες και άνδρες μέλη της Αστυνομίας.

Η πατρίδα μας δοκιμάζεται και η κοινωνία, μάς χρειάζεται. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, σας καλώ σε πλήρη εγρήγορση.

Στη μάχη για να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού, εμείς, η Αστυνομία, αναλαμβάνουμε αυξημένη ευθύνη απέναντι στους πολίτες.

Εφαρμόζουμε τα διατάγματα για την προστασία των συνόρων. Επιτηρούμε τα περιοριστικά μέτρα για μη εξάπλωση του ιού. Διασφαλίζουμε τη δημόσια τάξη και την προστασία της περιουσίας.

Εμείς, η Αστυνομία, είμαστε ένας από τους πυλώνες της πολιτείας μας για να διαφυλάξουμε την αποτελεσματική λειτουργία του κράτους και την προστασία των πολιτών μας.

Με το δικό μας έργο:

Στηρίζουμε τους γιατρούς και τους νοσοκόμους μας που είναι στην πρώτη γραμμή. Στηρίζουμε τις άλλες υπηρεσίες για να ανταποκριθούν καλύτερα.

Σας καλώ σε ομόψυχη κινητοποίηση. Η προσωπική σας στάση είναι η συλλογική μας δύναμη.

Εκ των καθηκόντων σας στην πρώτη γραμμή, ο κίνδυνος για εσάς είναι αυξημένος, γι’ αυτό σας προτρέπω επίσης να λαμβάνετε όλα τα προληπτικά μέτρα στο χώρο εργασίας σας και στις προσωπικές σας δραστηριότητες.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Συνεπώς, εμείς δίνουμε το παράδειγμα.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Όλοι μας έχουμε αυξημένη ευθύνη τώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται.

Είμαστε σε εγρήγορση.

Θα τα καταφέρουμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση