ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενοικίασε όχημα και του έβαλε φωτιά

Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο Πάφου, λίγο πριν την αναχώρηση του για χώρα του εξωτερικού, συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, άντρας ηλικίας 38 ετών, ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ο 38χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα της Τρίτης, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου, όπου είχε μεταβεί για να επιστρέψει στη χώρα του. Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου, που διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 38χρονος φέρεται στις 06 Νοεμβρίου, να ενοικίασε αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, ωστόσο παρέλειψε να επιστρέψει το όχημα στις 15 Νοεμβρίου, όπως όφειλε σύμφωνα με το συμβόλαιο ενοικίασης.

Για τη μη επιστροφή του οχήματος έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου, ενώ στις 19 Νοεμβρίου, το όχημα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεως, να βρίσκεται σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, παρά το λιμανάκι στην Κάτω Πάφο. Κατά τον εντοπισμό του, το όχημα έφερε ζημιές στον εσωτερικό χώρο από φωτιά, που όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν είχε τεθεί κακόβουλα. Το όχημα έφερε επίσης ζημιές από χτύπημα στο μπροστά αριστερά μέρος και ζημιές από τριβή στο πίσω αριστερά μέρος του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση