ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Live Εικόνα - Εν αναμονή ισχυρού ρεύματος αέρα στην Κύπρο

Πού θα έχουμε βροχές και καταιγίδες - Προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη μέχρι και τη Δευτέρα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ αλλά μέχρι αργά το απόγευμα αναμένεται να εξασθενίσουν. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη στα δυτικά και νότια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά.

Δείτε LIVE εικόνα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X