ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλεος! Τσακώθηκε με την φίλη του και πέταξε τον σκύλο της από το μπαλκόνι

Παραδέχθηκε ενοχή ο κατηγορούμενος

Στην φυλακή για ένα μήνα 28χρονος διότι πέταξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας τον σκύλο της φίλης του με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016, όταν ο τότε 26χρονος είχε τσακωθεί με την φίλη του και ξέσπασε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο. Άρπαξε τον σκύλο της και τον πέταξε από το μπαλκόνι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το άτυχο σκυλί χτύπησε σε ανεμοθώρακα αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Για κακή τύχη του 26χρονου, πρόσωπο που περνούσε κάτω από την πολυκατοικία έγινε μάρτυρας του συμβάντος και κάλεσε την Αστυνομία. Μέχρι να φθάσουν τα μέλη της Αστυνομίας, ο 26χρονος είχε μετακινήσει τον σκύλο και το άφησε σε εγκαταλελειμμένη οικία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», ο νεαρός όταν συνελήφθη, παραδέχθηκε ενοχή και απέδωσε την πράξη του στο ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ανέφερε ότι είναι μία από τις πιο ειδεχθείς περιπτώσεις κακοποίησης ζώου, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέταξε όπως η ποινή ενεργοποιηθεί μετά την εκπνοή της τρίμηνης φυλάκισης που ήδη ο κατηγορούμενος εκτίνει.

Στον 28χρονο σήμερα κατηγορούμενο είχε επιβληθεί και ποινή στις 28/1/2019 για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και της αμελούς οδήγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση