ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλεγε αλήθεια ο σύντροφος της 28χρονης

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Φαίνεται ότι όλοι οι ισχυρισμοί του 31χρονου που συνελήφθη και τελούσε μέχρι σήμερα υπό κράτηση ως ύποπτος για τον θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού ευσταθούν, μετά που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία και φαίνεται ότι δεν προκύπτει κάποια εγκληματική ενέργεια, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, την Παρασκευή, λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του, το δεύτερο διάταγμα κράτησης του οποίου έληγε σήμερα.

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρέου, σήμερα έγινε μια σύσκεψη στα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας με τους ανακριτές, στη παρουσία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς και όλου του μαρτυρικού υλικού που είχε συλλεγεί από την Αστυνομία όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρισκόταν ο ύποπτος υπό κράτηση.

«Στην ανάλυση των στοιχείων που έχουν συλλεγεί φαίνεται να μην προκύπτει εγκληματική ενέργεια», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «όλοι οι ισχυρισμοί του υπόπτου έχουν αξιολογηθεί, έχουν γίνει εξετάσεις σ’ αυτή την κατεύθυνση και φαίνεται ότι όλοι ευσταθούν και έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητη μαρτυρία».

Ερωτηθείς σχετικά με φερόμενες αντιφάσεις στις οποίες είχε αναφερθεί ότι είχε υποπέσει ο ύποπτος κατά την αρχική του μαρτυρία, ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι «στα προκαταρκτικά στάδια της υπόθεσης ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Όταν στη συνέχεια οι ανακριτές προχώρησαν στο να εντοπίσουν ή να διασταυρώσουν τι είχε πει, φάνηκε ότι οι ισχυρισμοί που είχε δώσει ήταν όλοι αληθινοί».

«Στη βάση αυτών των δεδομένων ο ύποπτος έχει ήδη απολυθεί από τις 11.30πμ και συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Θα ολοκληρωθεί ο φάκελος και θα διαβιβαστεί στον θανατικό ανακριτή για τα περαιτέρω», ανέφερε ο κ. Ανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X