ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκτροπα «Ελευθερία»: «Συντηρούνται ψηφοθηρικά συμφέροντα...»

«Κάποιοι σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν ξεφύγει, έχουν γίνει τρομοκρατικές οργανώσεις»

24news team

Άλλη μια φορά οι αρμόδιοι φορείς καλούνται να τρέξουν πίσω από τα γεγονότα κυνηγώντας τους κουκουλοφόρους που τα έκαναν «Γης Μαδιάμ», στο στάδιο «Ελευθερία», την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο πλαίσιο του καλαθοσφαιρικού αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο πρόεδρος του κλάδου αστυνομικού σώματος της συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης έκανε λόγο για ψηφοθηρικά συμφέροντα τονίζοντας πως, «Συντηρούνται συμφέροντα… με τους οπαδούς, τους φιλάθλους. Συντηρούνται ψηφοθηρικά συμφέροντα από όλα τα κόμματα, δεν βγάζω κανένα έξω. Κάποιοι σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν ξεφύγει, έχουν γίνει τρομοκρατικές οργανώσεις».

Εν συνεχεία, ο κος Λοϊζίδης σε έντονο ύφος προειδοποίησε: «Είναι η τελευταία φορά και προειδοποιώ, που δεν θα κάνω χρήση δημοσίευσης ονόματος παρέμβασης… Απλά θα το πω ξεκάθαρα, δεν πρόκειται να θυσιαστεί κανένας συνάδελφος για τις παρεμβάσεις του οποιουδήποτε. Δεν πρόκειται να έχω ξανά την έγνοια της ανθρώπινης ζωής. Θα παραμείνω ως εδώ και θα τα πούμε σε λίγες μέρες».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X