ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γι' αυτό τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός - Ήταν με Απολλωνίστες

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

24news team

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μέλος της αστυνομικής δύναμης μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) στο στάδιο «Ελευθερία» μεταξύ των οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα κατά τον αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου στο μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο εν λόγω αστυνομικός επέβαινε σε λεωφορείο, το οποίο μετέφερε τους οπαδούς του Απόλλωνα.

Όπως πληροφορούμαστε ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός καθήκοντος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί παρέλειψε να ενημερώσει τους αρμοδίους για την κάθοδο στην Λευκωσία οργανωμένων οπαδών.

Εξάλλου έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/3), στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ετοιμάζεται έκθεση γεγονότων για να ενημερωθεί, τόσο η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννας Κουκκίδη-Προκοπίου όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ενώ μεταξύ άλλων αποφασίστηκε όπως ληφθούν άμεσα και μεσοπρόθεσμα μέτρα σχετικά με τη βία στους αθλητικούς χώρους. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι κατά τη σύσκεψη έχει αποφασιστεί να ληφθούν «κάποια άμεσα και κάποια μεσοπρόθεσμα μέτρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες», ενώ πρόσθεσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια σύσκεψη στην παρουσία αρμόδιων φορέων, για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και τις παραβατικές συμπεριφορές, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω μέτρα, που θα αμβλύνουν το πρόβλημα που παρατηρείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση