ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκτροπα «ΔΙΑ»: Χειροπέδες σε ακόμα ένα πρόσωπο

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 18 ύποπτα πρόσωπα

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, σε σχέση με την οχλαγωγία και επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία, με την ειδική ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε να συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διερεύνηση των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 18 ύποπτα πρόσωπα συνολικά, (Αστυνομικά Δελτία Αρ. 1 ημερομηνίας 23/7/2021, Αρ. 6, ημερομηνίας 19/07/2021, Αρ. 1 και Αρ. 4, ημερομηνίας 20/07/2021, Αρ. 1 και Αρ. 2, ημερομηνίας 21/07/2021, και Αρ. 1, ημερομηνίας 22/07/2021, σχετικά).

Ο πιο πάνω συλληφθέντας μαζί με τα άλλα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν (το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 1 είναι σχετικό) οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησης τους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες άλλων αναζητούμενων προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό τους.

Αυτοί καταζητούνται για τα επεισόδια στον «ΔΙΑ» (pics)

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, με τη συμμετοχή μελών και των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X