ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασαν στα... καθίσματα - Άναψαν φωτιές στο Απόλλων - ΑΠΟΕΛ (Εικόνες)

Τα παρατράγουδα του αγώνα

24news team

Ο κακός χαμός σημειώθηκε πριν και μετά τον χθεσινοβραδινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ. Οι γνωστοί – άγνωστοι έδρασαν και πάλι αφήνοντας το στίγμα τους και προκαλώντας ζημιές τόσο εντός όσο και εκτός του σταδίου «Άλφα Μέγα». Οι εικόνες μάλιστα που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας έναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο σπασμένες καρέκλες μόνο ντροπή προκαλούν.

Ένταση πριν τον αγώνα – Άμεση επέμβαση Αστυνομίας

Πριν καλά – καλά ξεκινήσει ο αγώνας τα πρώτα επεισόδια έλαβαν χώρα εκτός σταδίου, με οπαδούς του Απόλλωνα να κινούνται απειλητικά προς τους αντίπαλους οπαδούς (σ.σ ΑΠΟΕΛ), ρίχνοντας μάλιστα εναντίον τους πέτρες. Οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση και έδρασαν άμεσα πριν οι οπαδοί των δύο ομάδων βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Με την χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος «Αίαντα», απώθησαν τους χούλιγκαν απομακρύνοντάς τους από το σημείο.

Έκρυψαν καπνογόνα και φωτοβολίδες

Κατά την διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας στο στάδιο, πριν από τον αγώνα, εντοπίστηκε στο χώρο των αποχωρητηρίων, (σ.σ κερκίδα Απόλλωνα), κρυμμένο μέσα στο ψευδοτάβανο, ένα σακίδιο, στο οποίο υπήρχαν 53 καπνογόνα και εννιά φωτοβολίδες.

Εξάλλου, στις εισόδους του σταδίου, ανακόπηκε για έλεγχο 20χρονος, ο οποίος στην κατοχή του είχε ένα τσιγάρο με κάνναβη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Ο νεαρός, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Έκτροπα μετά το παιχνίδι

Μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, σπάζοντας αριθμό καθισμάτων της κερκίδας τα οποία ακολούθως έριξαν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν έμειναν εκεί, αφού έγραψαν στους τοίχους του σταδίου διάφορα συνθήματα.

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν και εκτός του περιφραγμένου χώρου του σταδίου, από οπαδούς και των δύο ομάδων. Οι ταραξίες διαπληκτίστηκαν, ανταλλάσσοντας διάφορα αντικείμενα, ωστόσο η Αστυνομία, η οποία βρισκόταν στην περιοχή απέτρεψε τα χειρότερα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε διάφορα σημεία της περιοχής τέθηκαν μικρές εστίες πυρκαγιών με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Εξάλλου κατά την διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε περιπολικό της αστυνομικής δύναμης.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε μέχρι στιγμής καμία σύλληψη από τα έκτροπα με την Αστυνομία να μελετά τα κλειστά κυκλώματα του σταδίου σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X