ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτινάχθηκε από την μοτοσυκλέτα ο Γιώργος - Κατέληξε σε αυλή

Διερευνάται αν φορούσε κράνος ο 21χρονος

Νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες βράδυ, στις 22:00, στον δρόμο Ζυγίου προς Καλαβασό, με θύμα τον Γιώργο Σοφοκλέους, 21 ετών από το Ζυγι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικης Διεύθυνσης Λαρνακας, Χάρη Χατζηγιασεμή, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποιο σημείο του δρόμου η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα που οδηγούσε παρέκκλινε δεξιά ως προς την πορεία της».

Όπως δήλωσε ο κος. Χατζηγιασεμή, «αρχικά προσέκρουσε σε ανάχωμα εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγος να εκτιναχθεί στον αέρα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή παρακείμενης οικία, ενώ η μοτοσυκλέτα συνέχισε την πορεία της αποκόπτωντας αριθμό ακακιών σύρθηκε στην άσφαλτο και ανεφλέγη».

Στην σκηνή «έφτασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον μοτοσυκλετιστή τον οποίο και μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Λαρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του».

Στην σκηνή ανευρέθησαν κομμάτια από προστατευτικό κράνος και εξετάζεται κατά πόσον το θύμα το φορούσε κατά την ώρα της σύγκρουσης, ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία στην εξακρίβωση των συνθηκών που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα να επικοινωνήσει άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X