ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στο Υπ. Υγείας - Συνελήφθη 31χρονος

Είχαν καταγραφεί σε βίντεο οι κινήσεις του δράστη

24news team

Συνελήφθη την Δευτέρα (14/6) άνδρας ηλικίας 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικα με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, στο Υπουργείο Υγειας, στις 25 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11 βράδυ της 25ης Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί

Είχαν καταγραφεί σε κάμερες οι κινήσεις του δράστη

Πεζός φορώντας κουκούλα, προσέγγισε το Υπουργείο Υγείας, ο άγνωστος που τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό τύπου γκαζάκι και ο οποίος εξερράγη στην είσοδο του κτηρίου προκαλώντας ζημιές.

Αυτό φαίνεται να διαπιστώθηκε από όσα κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, τα οποία παραλήφθηκαν από τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που εξετάζουν την υπόθεση. Οι κινήσεις του αγνώστου προσώπου, καταγράφονται καρέ-καρέ και φαίνεται να είναι μόνος, ενώ μετά την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X