ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στην Έγκωμη - Χωρίς άδειες τα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου

24news team

Δεν έτυχαν της νενομισμένης αδειοδότησης από την πολεοδομία, τα μικρά διαμερίσματα που σημειώθηκε η έκρηξη την Τρίτη (20/02) στην Έγκωμη, ανέφερε ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Ζαχαρίας Κυριάκου.

Ο κ. Κυριάκου μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (23/02) στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο», είπε πως «είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο υποστατικό έλαβε άδεια από το Δήμο για το 1976 για άδεια οικοδομής ισόγειας κατοικίας. Το 1985 έλαβε τροποποιητική άδεια για ανέγερση ενός ορόφου και το 1988 πήρε ακόμα μια τροποποιητική άδεια και πολεοδομική για ανέγερση ακόμη ενός ορόφου για να γίνει η οικοδομή όπως είναι σήμερα».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι, «στην πορεία παρατηρήθηκαν προσθηκομετατροπές για τις οποίες μας πληροφόρησε η πολεοδομία χθες ότι δεν έλαβε αίτηση για έγκριση αυτό τον μετατροπών. Δεν έτυχαν της νενομισμένης αδειοδότησης από την πολεοδομία».

Η κατάσταση υγείας της νεαρής

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση υγείας της νεαρής που τραυματίστηκε από την ισχυρή έκρηξη στην Έγκωμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η 18χρονη φέρει εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Όσον αφορά το δεύτερο πρόσωπο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής δύναμης, κ. Χρίστο Ανδρέου, ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαμένει στην περιοχή, ωστόσο την ώρα της έκρηξης δεν βρισκόταν εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση