ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο ΑΗΚ: Εμπλοκή πλέον και της Αστυνομίας

Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση

24news team

Μετά το θάνατο του ενός εκ των δύο εργατών που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στις 20 Μαΐου σε υποσταθμό της ΑΗΚ στα Λατσιά, στην διερεύνηση της υπόθεσης θα εμπλακεί και η Αστυνομία.

Μέχρι τώρα, τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνούσαν η ΑΗΚ και το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου Εργασίας, με την έρευνα του υπουργείου να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αφού ήδη ελήφθησαν αρκετές καταθέσεις από άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Σε επικοινωνία του 24news με τον Κλάδο Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου και την λειτουργό του Γραφείου Τύπου, κα. Μαρίνα Χριστοδουλίδου μας αναφέρθηκε ότι: «Η Αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο. Αναμένεται έκθεση με τα ευρήματα από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, ώστε να προχωρήσουμε στη διερεύνηση της υπόθεσης».

Από τα ευρήματα των ερευνών που διενεργούνται, αναμένεται να προκύψει απόφαση και για απόδοση ευθυνών για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της 22ας Ιουνίου η ΑΗΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι ο 48χρονος Κυριάκος Αργυρού, ο οποίος νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας στην Αθήνα, έχασε τη μάχη για ζωή.

Ο συνάδελφός του, ηλικίας 40 ετών νοσηλεύεται στο εξειδικευμένο κέντρο στη Λειψία της Γερμανίας. Οι δύο άνδρες θυμίζουμε ότι υπέστησαν βαριάς μορφής εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους από έκρηξη που σημειώθηκε εντός του υποσταθμού της ΑΗΚ στα Λατσιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X