ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψε όχημα και προκάλεσε τροχαίο - Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς

Χειροπέδες σε 15χρονο

Αυτοκίνητο το οποίο είχε μόλις νωρίτερα κλαπεί εντοπίστηκε να οδηγεί ανήλικος, 15 ετών, το βράδυ που πέρασε, στη Λευκωσία. Τον ανήλικο και το κλοπιμαίο όχημα εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια εξετάσεων που διενεργούσαν στην περιοχή Λευκωσίας, γύρω στις 11.30 το βράδυ.

Η κλοπή του αυτοκινήτου, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι γυναίκα ηλικίας 60 ετών, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 10.40 το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την καταγγελία το όχημα κλάπηκε στην περιοχή Παλουριώτισσας, στη Λευκωσία, όπου βρισκόταν σταθμευμένο.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή της Πλατείας Σολωμού, στη Λευκωσία και το προσέγγισαν. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να εκκίνησε για να διαφύγει, προσπαθώντας ταυτόχρονα να χτυπήσει με το όχημα τους αστυνομικούς.

Ο ύποπτος οδηγός εξήλθε του χώρου στάθμευσης και αφού προσέκρουσε με το όχημα στο πεζοδρόμιο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και με το όχημα να συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο στον δρόμο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 28 ετών, με συνοδηγό γυναίκα ηλικίας ετών.

Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο ύποπτος εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός, ενώ ακολουθήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, που στη συνέχεια, σε παρακείμενο σημείο όπου αυτός προσπάθησε να κρυφτεί, προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρα αδικήματα. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για ανήλικο 15 ετών. Με τη σύλληψη του, διερευνώνται εναντίον του η υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου, καθώς και υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, μεταξύ άλλων και της υπόθεσης πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας και το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας.

Τόσο ο 15χρονος, όσο και οι 28χρονος και 26χρονη μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση