ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεψε όχημα έξω από περίπτερο στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά από τον εντοπισμό του να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε δρόμο της Λεμεσού. Στην κατοχή του είχαν εντοπιστεί επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικών και δύο μαχαίρια.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τα ξημερώματα χθες, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από περίπτερο στη Λεμεσό. Γύρω στις 11μ.μ. χθες, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό. Μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή, ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 21χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, μικροποσότητες μεθαμφεταμίνης και κάνναβης, δύο μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των €150.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνούν την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό κλοπής οχήματος, η Αστυνομία υπενθυμίζει και συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες/οδηγούς αυτοκινήτων, οι οποίοι φέρουν ευθύνη για τα οχήματά τους, ότι θα πρέπει να μεριμνούν για την ασφαλή φύλαξη τους, καθώς και των κλειδιών τους, προκειμένου να αποτρέψουν πρόσβαση σε αυτά και πιθανή κλοπή τους.

Καλούνται επίσης, να μην αφήνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους εκτεθειμένα σε περίοπτα σημεία ή σε σημεία που μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοδήποτε. Να μεριμνούν επίσης για την ασφαλή φύλαξη των κλειδιών του αυτοκινήτου τους, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστους χώρους, όπου υπάρχει πιθανότητα να καταστούν αντικείμενο κλοπής.

Να μην αφήνουν το αυτοκίνητό τους σε λειτουργία, ακόμα και αν θα λείψουν έστω και για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ουδέποτε να αφήνουν τα κλειδιά στη μίζα ή στην πόρτα.

Να κλειδώνουν πάντοτε τις πόρτες και να ανεβάζουν πλήρως τα παράθυρα, ακόμα και αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι τους ή σε άλλο σημείο που θεωρείται ασφαλές.

Να σταθμεύουν πάντοτε το αυτοκίνητό τους σε σημεία όπου υπάρχει αρκετός οδικός φωτισμός. Τα σκοτεινά ή απόμερα σημεία καθιστούν ευκολότερο το έργο των κλεφτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X