ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
05 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έκλεψαν απο κυνηγετικά όπλα μέχρι πιστόλι και χρηματοκιβώτιο

Σύλληψη τεσσάρων προσώπων

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, από την οποία κλάπηκαν τέσσερα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα και ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μεταξύ των ημερομηνιών 11-10 Αυγούστου, διαρρήχθηκε κατοικία στη Λεμεσό, από την οποία κλάπηκαν τρία δίκαννα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα και ένα μονόκαννο τύπου φλομπέρ, καθώς και ένα αεροβόλο πιστόλι. Από την κατοικία κλάπηκε επίσης ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό και αριθμό κοσμημάτων.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον τεσσάρων προσώπων, δύο αντρών ηλικίας 38 και 33 ετών, και δύο γυναικών ηλικίας 27 και 23 ετών. Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν χθες και ο 33χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, ενώ αναμένεται και οι τρεις να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Προηγήθηκε στις 11 Οκτωβρίου η σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση με διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, που εκδόθηκε την επομένη της σύλληψης του, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση