ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεβε από δωμάτια ξενοδοχείου - Ήταν υπάλληλος ο 30χρονος

Τέθηκε υπό κράτηση

ΚΥΠΕ

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο, μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλαβαν χθες το απόγευμα, βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 30 ετών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν αρκετές περιπτώσεις διάρρηξης και κλοπών περιουσίας από δωμάτια συγκεκριμένου ξενοδοχείου στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, μετέβηκαν μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και διεξήγαγαν ενδελεχείς εξετάσεις καθότι ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανόν ο δράστης να προέρχεται από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Κατά την ανάκριση προσώπου ηλικίας 30 ετών που εργάζεται στο ξενοδοχείο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα προστίμου, βάσει του οποίου και συνελήφθη λόγω της μη εξόφλησης του εντάλματος.

Κατά την σύλληψη του, ο 30χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και να επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας, σκίζοντας το πουκάμισο ενός εξ αυτών και προκαλώντας του ελαφριές εκδορές, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του και στο όχημα του, εντοπίστηκαν τρείς ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του εν λόγω ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκε η οικία του όπου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, άλλες τέσσερις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του ξενοδοχείου, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που φέρεται να αποτελεί περιουσία του ξενοδοχείου εντός του οποίου εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης τόσο εντός του αυτοκινήτου του όσο και εντός της κατοικίας του συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Τόσο το χρηματοκιβώτιο όσο και οι κάρτες εισόδου αναγνωρίστηκαν ως περιουσία του ξενοδοχείου από τον Διευθυντή του.

Ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X