ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεβαν ηλεκτρικό ρεύμα από την ΑΗΚ

Οι έξι συνολικά ένοικοι των διαμερισμάτων οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου

Νέα συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας, πραγματοποίησαν το πρωί σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς των τοπικών Αρχών και τη συνδρομή λειτουργών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου - ΑΗΚ.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν τρεις υποθέσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, από πρόσωπα που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων της περιοχής, καθώς και μία υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Η επιχείρηση ελέγχων πραγματοποιήθηκε γύρω στις 7.00 το πρωί της Παρασκευής, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, και των Επαρχιακών Κλιμακίων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν στοιχεία ότι, ένοικοι τριών διαμερισμάτων σε κτιριακό συγκρότημα, με παράνομη παρέμβαση σε εγκατάσταση παροχής ηλεκτρισμού της ΑΗΚ, υπέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια. Οι έξι συνολικά ένοικοι των διαμερισμάτων οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου, για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με τις τρεις υποθέσεις κλοπής.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο ένα από τα τρία διαμερίσματα, εντοπίστηκε στην κατοχή 22χρονου ενοίκου, μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 7 γραμμαρίων περίπου. Αυτός συνελήφθη για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα Αρχείου

Πυρκαγιά στην Αλάμπρα

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ