ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης στην πρωτεύουσα και τον τσάκωσαν στη Λάρνακα

Στο κελί για οκτώ μέρες 38χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 38χρονου από την Ελλάδα, που διαμένει στο Κίτι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18 -19 Ιανουαρίου στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά την διερεύνηση δύο υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, εντόπισαν χθες λίγο πριν το μεσημέρι στη σκηνή της μιας διάρρηξης, ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε ασημικά, μαχαιροπήρουνα, φανάρια και άλλα αντικείμενα και διάφορα έγγραφα.

Στο σακίδιο εντοπίστηκαν επίσης διάφορα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της δεύτερης οικίας ως περιουσία του.

Επίσης, εντοπίστηκε και περιουσία, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες οικίας, η οποία κλάπηκε τον Ιούλιο του 2018, μετά από διάρρηξη, χωρίς ωστόσο να γίνει καταγγελία.

Στον εξωτερικό χώρο της οικίας εντοπίστηκε ένα άτομο το οποίο περιφερόταν ύποπτα. Τα μέλη του ΤΑΕ ανέκοψαν το συγκεκριμένο άτομο και ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 38χρονο από την Ελλάδα ο οποίος διαμένει στο Κίτι της επαρχίας Λάρνακας.

Στον 38χρονο έγινε σωματική έρευνα και στην κατοχή του ανευρέθηκαν προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης οικίας, καθώς επίσης και διάφορα χρυσαφικά, ρολόγια και δακτυλίδια.

Στην κατοχή του 38χρονου ανευρέθηκε επίσης μικρή ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών.

Εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X