ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκκένωση πολυκατοικίας στον Στρόβολο μετά από πυρκαγιά

Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στον Στρόβολο τα χαράματα της Δευτέρας, είχε σαν συνέπεια την εκκένωση των διαμερισμάτων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η Πυροσβεστική αναφέρει εξάλλου ότι από την Παρασκευή δέχθηκε 63 κλήσεις για πυρκαγιές σε όλη την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 5:55 π.μ., λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο τετραώροφης πολυκατοικίας στην περιοχή Στροβόλου στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 6:14 π.μ.

Η πυρκαγιά ήταν στην κουζίνα του διαμερίσματος και κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Έγινε εκκένωση των ενοίκων των διαμερισμάτων και έρευνα σε όλους τους ορόφους για τυχόν παγιδευμένα άτομα. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε η κουζίνα του εν λόγω διαμερίσματος και ο εξοπλισμός της. Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, η οποία διενεργήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής συσκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση