ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε βόλτες με κλεμμένη μοτοσικλέτα - Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση

ΚΥΠΕ

Άνδρας 31 ετών, συνελήφθη χθες βράδυ στην οδό Λεύκωνος στο κέντρο της Λευκωσίας, έπειτα από έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, η οποία δεν έφερε πινακίδες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, μέλη της Αστυνομίας του υποσταθμού Λήδρας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο τον 31χρονο και αφού τον οδήγησαν τον κεντρικό σταθμό Λευκωσίας στο Λυκαβητό, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία από τον Ιούλιο του 2021 στον Άγιο Δομέτιο, οπόταν συνελήφθη για αυτοφώρο αδίκημα παράνομης κατοχής ξένης εξουσίας, αλλά και μη κατοχή άδειας οδηγού, άδειας κυκλοφορίας και οδήγησης χωρίς ασφάλεια.

Στον σταθμό Λυκαβητού, μετά τη σύλληψή του, ο 31χρονος επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας, το οποίο απείλησε και εξύβρισε και συνελήφθη και γι' αυτό.

Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση. Ο κεντρικός σταθμός Λευκωσίας διερευνά τόσο την υπόθεση των παραβάσεων τροχαίας, όσο και την εξύβριση και επίθεση κατά αστυνομικού. Το θέμα της κλοπής μοτοσικλέτας διερευνάται από το αστυνομικό σταθμού Αγίου Δομετίου όπου είχε γίνει η καταγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X