ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονισμός - Είχε γενέθλια και ήταν έγκυος η άτυχη Μαρία

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με θύμα 21χρονη που έπεσε νεκρή μετά από πυροβολισμό από το όπλο του αδερφού της

24news team

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στα Κλαυδιά της Επαρχίας Λάρνακας.

Ανήμερα των γενεθλίων της έμελλε να κοπεί τόσο άδικα το νήμα της ζωής της άτυχης Μαρίας Χάρπα... Κι ενώ θα γιόρταζε σήμερα,όλα άλλαξαν μέσα σε μία τραγική στιγμή.

Ετοιμαζόταν για ένα νέο ξεκίνημα με τον αρραβωνιστικό της ενώ ήταν έγκυος... Ανείπωτη η τραγωδία.  O αρραβωνιαστικός και η οικογένεια της δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες στιγμές.

Στο ΤΑΕ ο αδερφός της - Ο ισχυρισμός για την εφεδρεία

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της έχει συλληφθεί καθώς οι ισχυρισμοί που έδωσε στους ανακριτές της υπόθεσης είναι αντικρουόμενοι.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ενώ καθάριζε το G3 του, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να χτυπήσει στο κεφάλι την νεαρή.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σήμερα είχε παρουσιαστεί ως έφεδρος στην Εθνική Φρουρά. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται φαίνεται ότι μπάζουν νερά αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν καλούνταν εφεδρείες.  

Το στρατιωτικό τυφέκιο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 17.50 το απόγευμα, ενώ η άτυχη Μαρία βρισκόταν στην οικία της.

Πληροφορίες του 24news αναφέρουν ότι στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο νεαρός έχει μεταφερεθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου και ανακρίνεται. Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X