ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκλήματα Μεταξά - Αυτός είναι ο λογαριασμός για τις υποβρύχιες έρευνες

Η ιδιωτική εταιρία συνέβαλε τα μέγιστα στον εντοπισμό των θυμάτων

Στοίχισε στο κράτος πάνω από μισό εκατομμύριο ο κατά συρροήν δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς με τα στυγερά εγκλήματά του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ο «Φιλελεύθερος» το τελικό κόστος για τις υποβρύχιες έρευνες που συμμετείχε η εταιρία Brasal Marine Servises, στην Κόκκινη Λίμνη και στο Ξυλιάτο ανήλθε στις €664.490.

Μέχρι σήμερα, τρεις μήνες μετά το πέρας των ερευνών, η εταιρεία πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της με το ποσό των €119.142, το οποίο καταβλήθηκε από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί στην Brasal Marine Servises όταν και εφόσον η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αποδεσμεύσει το σχετικό κονδύλι.

Το εν λόγω αίτημα αποδέσμευσης περιλαμβάνεται στην ατζέντα της Επιτροπής Οικονομικών που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Φιλελύθερος»,  το Υπουργείο Δικαιοσύνης πληροφόρησε με επιστολή του στις 24 Ιουλίου 2019 το Υπουργείο Οικονομικών για το συνολικό κόστος των υπηρεσιών της εταιρείας Brasal Marine Servises και το Υπουργείο Οικονομικών κατέθεσε με τη σειρά του, στις 2 Αυγούστου 2019, το αίτημα αποδέσμευσης του σχετικού κονδυλίου στη Βουλή, η οποία στο μεταξύ ανέστειλε τις εργασίες της λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X