ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγκλημα στο Γέρι - «Μονόδρομος» το ψυχιατρείο για την παιδοκτόνο

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται η παιδοκτόνος του Γερίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αφού μετά το έγκλημα της, να σκοτώσει το 12χρονο παιδί της, επιχείρησε να βάλει τέρμα στην ζωή της.

Η 40χρονη παραμένει στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όμως αργότερα θα οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, αφού μετά από εξέταση από γιατρό, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη παιδοκτόνος από το Καζακστάν, παραδέχθηκε την διάπραξη του εγκλήματος και εναντίον της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης το οποίο δεν έχει εκτελεστεί λόγω της κατάστασης της.

Το χρονικό του εγκλήματος

Μητέρα και παιδί εντοπίστηκαν σε λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα από τον 52χρονο πατριό του 12χρονου στις 29/8 .

Πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος 12χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι με τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος του με σοβαρότερο αυτό στο λαιμό που φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στην σκηνή και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μαχαίρι. Η 40χρονη μητέρα του 12χρονου εντοπίστηκε τραυματισμένη στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Σε δηλώσεις του στην σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάιλος, ανάφερε ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, εναντίον της 40χρονης από το Καζακστάν.

Σημείωσε επίσης ότι η 40χρονη αντιμετώπιζε διάφορα ιατρικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ έσπευσαν και μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X