ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί ο Σάκκος για τα σκληρά ναρκωτικά που οδήγησαν 18χρονο στον θάνατο

Υπό κράτηση - Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 40χρονου Ε/κ, που καταζητείτο και συνελήφθη στην Ολλανδία, σε σχέση με την υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου 2018, μετά από ανακοπή καρδίας, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 40χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη στις 17 Οκτωβρίου από τις ολλανδικές αρχές και υπό τη συνοδεία μελών της κυπριακής Αστυνομίας, έφτασε χθες βράδυ στην Κύπρο.

Η διαδικασία προσωποκράτησης του διεξήχθη στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, καθώς ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε όπως εξεταστεί από ιατρό.

Κατά τη σημερινή διαδικασία για προσωποκράτηση του 40χρονου Ε/κ, η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο τριών ημερών, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, που αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας, κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αμελείς και επικίνδυνες πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος, φέρεται ως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Τραχώνι, από την οποίαν ο άτυχος 18χρονος προμηθεύτηκε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου 2018, ενώ για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η δίκη 40χρονου Σύρου και 26χρονου Αιγύπτιου.

Ο 26χρονος είχε αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του θύματος, ως το άτομο που του πούλησε τα ναρκωτικά στην καφετέρια, που διαχειριζόταν ο 40χρονος Σύρος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών στο υποστατικό, λίγες μέρες νωρίτερα.

Τότε είχε συλληφθεί και ένας 29χρονος Σύρος, ο οποίος εντοπίστηκε στον ίδιο χώρο να κάνει χρήση ναρκωτικών και που, σε ξεχωριστή διαδικασία, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε εννέα μήνες φυλάκιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X