ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφοδος σε ίντερνετ καφέ και αρτοποιείο - Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο και εργάζονταν επίσης παράνομα

ΚΥΠΕ

Σε δυο συλλήψεις προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία στην Πάφο για υποθέσεις που αφορούν παράνομη εργοδότηση και διαμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Στην πρώτη περίπτωση, γύρω στις 21:10 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ), ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, επισκέφθηκαν ίντερνετ καφέ στην Πάφο όπου εντόπισαν νεαρό από το Πακιστάν, ηλικίας 22 ετών να εργάζεται παράνομα.

Όπως διαπιστώθηκε απο έρευνα που έγινε ο νεαρός διέμενε παράνομα στην Κύπρο από τις 24 Μαρτίου 2023. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου και κρατείται.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:50 μέλη της ΥΑΜ εντόπισαν σε αρτοποιείο στην Πάφο, γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, ηλικίας 44 ετών, να εργάζεται επίσης παράνομα. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 15 Νοεμβρίου 2022. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου όπου κρατείται.

Στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου κλήθηκαν για τις εν λόγω υποθέσεις και οι εργοδότες και των δυο συλληφθέντων, ο πρώτος ηλικίας 40 ετών από τη Ρουμανία και ο δεύτερος ηλικίας 35 ετών από την Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση