ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, απήγαγε τα παιδιά και εξαφανίστηκε

Τον ψάχνουν παντού

24news team

Τον 40χρονο MAHMOUD ALFARES από τη Συρία, ψάχνουν οι Αστυνομικές Αρχές σχετικά με καταγγελία που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία των ανήλικων τέκνων του, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 25/7/2022 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 24news, ο 40χρονος άρπαξε τα πέντε ανήλικα παιδιά του χωρίς την συγκατάθεση της γυναίκας του και εξαφανίστηκε. Σημειώνεται πως ο 40χρονος είναι παντρεμένος με γυναίκα από την Συρία, ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο απήγαγε τα παιδιά του.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς τον 40χρονο είχε καταγγείλει στο παρελθόν η σύζυγός του για ξυλοδαρμό και εκκρεμούν στο δικαστήριο υποθέσεις για βία στην οικογένεια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των πιο κάτω ανήλικων προσώπων, που απουσιάζουν από την οικία τους από τις 25/07/2022, στη Λευκωσία, σε σχέση και με υπό διερεύνηση υπόθεση αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία των ανήλικων τέκνων του, για την οποία καταζητείται ο 40χρονος πατέρας των παιδιών.

• MOHAMAD ALFARES, 11 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, εύσωμος, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.
• HASAN ALFARES, 9 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.
• AHMAD ALFARES, 7 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.40μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.
• YOUSEF ALFARES, 4 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.20μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.
• KHALED ALFERES, 2 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ο καταζητούμενος πατέρας

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του MAHMOUD ALFARES 40 ετών από τη Συρία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με καταγγελία που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία των ανήλικων τέκνων του, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 25/7/2022 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση