ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαζαν αβέρτα πελάτες - Θαμώνες σε... απαγορευμένη περιοχή

13.032 έλεγχοι παγκύπρια

Σε 171 καταγγελίες πολιτών και οκτώ ιδιοκτήτες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 13.032 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.191 έλεγχοι και προέκυψαν 40 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.  Πρόκειται για εστιατόριο το οποίο εξυπηρετούσε πελάτες σε κλειστό χώρο, καφεστιατόριο που δεν τηρούσε τις απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματά  καθώς επίσης και ένα πρακτορείο στοιχημάτων στο οποίο εντοπίστηκαν άτομα να κάθονται.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3.400 έλεγχοι με 48 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.504 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών.  Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.588 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών και 5 υποστατικών. Πρόκειται για καφέ - εστιατόρια όπου ξεπερνούσαν το επιτρεπόμενο αριθμό πελατών με βάση το διάταγμα, ενώ άλλοι χώροι εστίασης καταγγέλθηκαν για εξυπηρέτηση πελατών σε κλειστούς χώρους, λειτουργία παιχνιδότοπων καθώς και για αποστάσεις.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 1.337 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 2.116 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 697 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 21 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 120 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 79 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X