ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δραματική έκκληση μητέρας Θανάση: «Nα ανοίξουν στόματα»

«Είμαι σίγουρη και το νιώθω ότι το ζητά και ο Θανάσης μου»

24news team

Η χαροκαμένη μητέρα του Θανάση, κυρία Ανδριάνα, η οποία αναζητά εδώ και δεκαεπτά χρόνια δικαίωση για τον θάνατο του γιου της, μίλησε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, στον Alpha Kύπρου, και στη δημοσιογράφο Κάτια Σάββα, απευθύνοντας έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν και να συνδράμουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η κα. Ανδριάνα αφού ανέφερε πως αρκετά άτομα την προσεγγίζουν τόσο ανώνυμα όσο και επώνυμα και της δίνουν πληροφορίες.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση, τόνισε πως απαιτούν να τους δοθεί αυτούσιο το πόρισμα Μάτσα και Αλεξόπουλου, ώστε μαζί με τα νέα στοιχεία που γνωρίζουν να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

«Είναι λυπηρό, αλλά κάποιοι θέλουν να ελέγχουν την πορεία των ερευνών, όπως συνέβαινε τόσα χρόνια και δυστυχώς συνέβη και τώρα με την απομάκρυνση του κυρίου Μάτσα. Έναν έμπιστο και προσοντούχο δικηγόρο ο οποίος με τα στοιχεία που έχει θα φθάσουμε στη σύλληψη των δραστών. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν, μόνο με τον κύριο Μάτσα θα μπορούσα να συνεργαστώ».

Μέσα από την εκπομπή, έκανε έκκληση σε όσους γνωρίζουν, ή είδαν, ή άκουσαν κάτι που σχετίζεται με την άγρια δολοφονία του Θανάση, να τα αποκαλύψουν, για να τεθεί ένα τέρμα σε αυτόν τον ψυχοφθόρο αγώνα που κρατά εδώ και 17 χρόνια.

«Είμαι σίγουρη και το νιώθω ότι το ζητά και ο Θανάσης μου. Γνωρίζω ότι κάποιοι δειλά δειλά άρχισαν να ανοίγουν το στόμα τους και να αποκαλύπτουν στοιχεία.»

Υπενθυμίζουμε ότι η Παγκύπρια διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία για στήριξη της μητέρας του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/10) έξω από τη Νομική Υπηρεσία.

Δείτε το video:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X