ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγανακτισμένη η κα Ανδριάνα - «Ξέρω τα ονόματα από την πρώτη στιγμή» (vid)

«Είναι συνηθισμένοι να τα κουκουλώνουν και να τα ελέγχουν όλα»

24news team

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο «Σίγμα» και τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Δημητρόπουλο, μίλησε η κυρία Ανδριάνα Νικολάου, αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου του γιου της Θανάση.

Η κυρία Ανδριάνα αναφέρθηκε στον κύριο Μάτσα λέγοντας ότι τον έδιωξαν γιατί τον φοβήθηκαν για τις αλήθειες που λέει.

«Είναι συνηθισμένοι να τα κουκουλώνουν και να τα ελέγχουν όλα», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως παρεμβαίνουν στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μιλώντας για την απομάκρυνση του κυρίου Μάτσα, η μητέρα του Θανάση δήλωσε:

«Δεν τους εμπιστευόμαστε μετά από όλα όσα περάσαμε, απαιτούμε να έρθει πίσω ο κύριος Μάτσας και να συνεχίσει την περαιτέρω έρευνα μαζί με τον κύριο Αλεξόπουλο και με την βοήθεια της Αστυνομίας εκεί που χρειάζεται, αλλά δεν δεχόμαστε να κάνει την έρευνα η αστυνομία. Γι’ αυτό θα γίνει διαμαρτυρία το Σάββατο έξω από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και καλώ όσους μας στηρίζουν να είναι εκεί».

Αναφορικά με την απόφαση να τους δοθεί μόνο μέρος του πορίσματος, η κυρία Ανδριάνα υποστήριξε: «Πόση κοροϊδία να μας δώσουν το μισό; Δεν είναι ένα ψωμί που θα το μοιράσεις στη μέση, πόσο κοροϊδεύουν τη νοημοσύνη μας. Τι να το κάνουμε; Εγώ τα ονόματα τα ξέρω από την πρώτη στιγμή, εδώ και 17χρόνια, έχω όλα τα έγγραφα με όλες τις έρευνες που έχουν κάνει τα έχω στα χέρια μου, γιατί τα κρατά ο Γενικός Εισαγγελέας πίσω από τη μάνα που έχει αγωνιστεί να φτάσει μέχρι εδώ; Αυτοί δεν έκαναν τίποτα».

Στην ερώτηση αν η ίδια ξέρει ποιοι δολοφόνησαν τον Θανάση, η κυρία Ανδριάνα δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πω από το τηλέφωνο, αυτή τη στιγμή παίρνουμε πληροφορίες, άνοιξαν κάποιοι τα στόματά τους, ποιον θα εμπιστευτώ να μιλήσω; Μόνο τον κύριο Μάτσα και τον κύριο Αλεξόπουλο, θέλω να αποπερατώσουν την έρευνα και όλοι αυτοί που φταίνε, να τιμωρηθούν».

Υπενθυμίζουμε ότι η Παγκύπρια διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία για στήριξη της μητέρας του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/10) έξω από τη Νομική Υπηρεσία.

Δείτε όσα δήλωσε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X