ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό φονικό - Αναβολή λόγω πένθους του Τζιωνή

«Τον μεγάλωνε από δύο χρονών»

Αναβολή πήρε η συνέχεια στη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, η οποία διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου 2018 εντός της οικίας τους στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο, ο δικηγόρος του Τζιωνή αιτήθηκε αναβολή αφού όπως είπε ενώπιον Δικαστηρίου, «Ενημερώθηκα από συγγενικό του πρόσωπο ότι απεβίωσε η γιαγιά του. Ενημέρωσα τον πελάτη μου, δεν μπορεί να παρακολουθήσει την διαδικασία λόγω πένθους. Είχαν στενή σχέση με την γιαγιά του αφού τον μεγάλωνε από δύο χρονών».

Όσον αφορά το θέμα υγείας του Τζιωνή, για το οποίο διακόπηκε η χθεσινή διαδικασία, έλαβε ιατρική περίθαλψη.

Επόμενη δικάσιμος αύριο Τετάρτη (24/7) η ώρα 12:00 με τα γεγονότα και την αγόρευση για μετριασμό της ποινής του Λευτέρη ενώ την Πέμπτη 25/7 η ώρα 9:00 θα πραγματοποιηθεί η αντεξέταση της Σάρας Σιαμς.

«Έκανε κάτι πιο εξευτελιστικό»

Η χθεσινή διαδικασία διακόπηκε λόγω αδιαθεσίας του πρώτου κατηγορούμενου Λοΐζου Τζιωνή.

Θυμίζουμε πως κατά την χθεσινή αντεξέτασή της, η Σάρα Σιαμς δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από τον δικηγόρο του Τζιωνή, Αντρέα Αναστασίου.

Αντεξεταζόμενη από τον συνήγορο υπεράσπισης του πρώτου κατηγορουμένου και ερωτηθείσα, αν ειδοποιήθηκε η μητέρα του Τζιωνή να έρθει στον Κάππαρη να φέρει τρόφιμα και ήρθε στις 24 Απριλίου 2018 με το παιδί του και τον αδελφό του, η Σάρα Σιαμς απάντησε καταφατικά.

Σε ερώτηση αν την είχε χτυπήσει στο σπίτι στον Κάππαρη την ημέρα που ήρθε η μητέρα του να τον επισκεφθεί απάντησε αρνητικά.
Σε επιπρόσθετη ερώτηση αν ούτε την προηγούμενη την είχε χτυπήσει απάντησε: «νομίζω, όπως σας έχω πει, ήταν αρκετά νευρικός και βίαιος αρκετές φορές».

«Δεν με χτύπησε όταν ήμασταν στο σπίτι στον Πρωταρά», είπε, για να προσθέσει στη συνέχεια χαμηλόφωνα: «Έκανε κάτι πιο εξευτελιστικό».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X