ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν το πιστεύω… Θα σε θυμόμαστε πάντα»

Σοκαρισμένοι οι φίλοι της 34χρονης αστροφυσικού

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα, καταπλακωμένη από βράχια, στην Ικαρία.

Η Αγγλίδα αστροφυσικός βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Κεραμέ της Ικαρίας, το απόγευμα της Τετάρτης, από εθελοντή πυροσβέστη. Η 34χρονη βρέθηκε ανάσκελα, καταπλακωμένη από βράχους που πιθανότατα αποκολλήθηκαν κατά τη διάρκεια αναρρίχησης ή καταρρίχησης, όπως εκτιμούν οι αρχές.

Η σορός εντοπίστηκε περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε με τον σύντροφό της. Εκεί, εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού της.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι της 34χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι της 34χρονης αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία. Με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια.

«Οι χειρότεροι φόβοι μας. Η Νάταλι βρέθηκε νεκρή. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πως η σορός της Νάταλι βρέθηκε σε χαράδρα στο νησί της Ικαρίας, κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Είμαστε συγκλονισμένοι. Χάσαμε μια υπέροχη ψυχή, μια υπέροχη φίλη και μια δρομέα που μας ενέπνευσε», έγραψε γκρουπ Cyprus Trail Runners.

«Νάταλι, ήδη λείπεις στην ομάδα WomenFit4Business. Αναπαύσου εν ειρήνη. Το AIPFE Κύπρου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους της».

 

«Δεν το πιστεύω… Θα σε θυμόμαστε πάντα… Αδύνατον να το πιστέψω… Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε θυμόμαστε».

Μια άλλη φίλη της ανέβασε κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας πως θα είναι ένα αστέρι.

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση