ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν παραδέχονται οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Παναγιώτη

Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα (16/12) τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 16 και 18 ετών, οι οποίοι διώχθηκαν μετά την αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού, για τον θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη από του Τρούλλους.

Εναντίον τους διερευνάται το αδίκημα πρόκλησης θανάτου από αμέλεια.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων προσώπων, δεν παραδέχθηκαν την διάπραξη του αδικήματος. Θέση των δικηγόρων ήταν ότι, η προτροπή κάποιου να καταναλώσει αλκοόλ δεν είναι αδίκημα.

Δύο από τους τέσσερις νεαρούς εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Χριστόφορο Δημητρίου και οι άλλοι δύο από τον Γιάννη Πολυχρόνη και Γιώργο Κούμα αντίστοιχα.


Σοκάρουν τα βίντεο του bullying στον 16χρονο Παναγιώτη


Στις 28/1/2020 ορίστηκε νέα δικάσιμος. Μέχρι τότε, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, υπογράφοντας εγγύηση.

Για τους δύο ανήλικους υπέγραψαν οι γονείς τους, εγγύηση ύψους 2,000 ευρώ, ενώ οι 18χρονοι υπέγραψαν αυτοί, την ίδια εγγύηση.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Παναγιώτης έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν σε νεανικό πάρτι στους Τρούλλος, στην Λάρνακα στις 14 Απριλίου 2019. Ο νεαρός, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Παναγιώτης ήταν θύμα εκφοβισμού από τους συνομήλικούς του. Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία ενίσχυσαν τον εν λόγω ισχυρισμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X