ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν έχει δεχθεί απειλές ο 40χρονος που το ανατίναξαν το όχημα

Συνεχίζονται οι εξετάσεις των Αρχών

ΚΥΠΕ

Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος οφειλόταν η έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε όχημα στη Λεμεσό, με τον 40χρονο ιδιοκτήτη να αναφέρει στους αστυνομικούς ανακριτές ότι δεν υποψιάζεται κανένα.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στις 04:50, κάτω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, οφειλόταν σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη, συνέχισε, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκαν ζημιές στους τοίχους της πολυκατοικίας, καθώς και σε δεύτερο όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο.

Ο κ. Κυριάκου είπε πως ο παραπονούμενος ανέφερε πως δεν δέχθηκε οποιεσδήποτε απειλές και δεν υποψιάζεται κανέναν, ενώ σε ερώτηση αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, δήλωσε πως «δεν είναι ορθό να αναφέρουμε αν μας απασχόλησε ή όχι, όμως γνωρίζουμε τον παραπονούμενο και προσπαθούμε να δούμε από πού προκύπτει και αυτή η νέα εγκληματική ενέργεια».

«Προσπαθούμε, μέσω του πυροτεχνουργού, να δούμε αν συνδέεται και με άλλες εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος, αλλά πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες, στη Λεμεσό, δεν έχουν γίνει με παρόμοιου τύπου μηχανισμό», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση