ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν εμφανίστηκε στην δουλεία του ο Στάθης – «Συναγερμός» στις Αρχές

Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία

Συναγερμός σήμανε μετά την πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία για τον 36χρονο Ευστάθιο Ιωάννου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του από τις 27/12.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης, δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή (27/12) στην δουλεία του (σ.σ. σε ξενοδοχείο στο Τρόοδος) με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία.

Τον 36χρονο αναζήτησαν και μέσω τηλεφώνου οι οικείοι του, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση και επικεντρώνει τις έρευνές της στην περιοχή του Τροόδους, αλλά και στην διαδρομή που πιθανόν να ακολούθησε ο 36χρονος.

Ο 36χρονος περιγράφεται, ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου και κατά την αναχώρησή του, φορούσε φούτερ σκούρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει επίσης κινητοποίηση ώστε να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του Στάθη.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορούν φωτογραφίες του οχήματός του και του σκύλου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X