ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cyprus Airways: Αυξημένη κατά 30% η επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο

Σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο

ΚΥΠΕ

Αύξηση της τάξης του 30% στην επιβατική κίνηση τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways, η οποία πραγματοποίησε συνολικά το συγκεκριμένο μήνα, 491 προγραμματισμένες πτήσεις.

Σε ανακοίνωση της Cyprus Airways αναφέρεται ότι «κατά τον μήνα Σεπτέμβριο η αεροπορική εταιρεία μετέφερε συνολικά 48.560 επιβάτες, σημειώνοντας σημαντική αύξηση 30% στον αριθμό των επιβατών σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους (37.427)».

Προστίθεται ότι τον Σεπτέμβριο η εταιρεία «πραγματοποίησε συνολικά 491 προγραμματισμένες πτήσεις (σε σύγκριση με 294 τον περασμένο Σεπτέμβριο). Παρά το γεγονός ότι η πληρότητα υστέρησε κατά 6% από πέρυσι, οι υπόλοιποι δείκτες σημείωσαν σημαντική αύξηση, αφού η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 2% στον όγκο επιβατών στις προγραμματισμένες υπηρεσίες της και πραγματοποίησε 22% περισσότερες πτήσεις».

Ο Χρήστος Λιμνατίτης, Εμπορικός Διευθυντής της Cyprus Airways ανέφερε ότι «μετά τις εκπληκτικές επιδόσεις της εταιρείας τον Αύγουστο, συνεχίσαμε τη θετική μας πορεία τον Σεπτέμβριο, αν και με ελαφρώς βραδύτερο ρυθμό. Τα τελευταία δύο χρόνια, διπλασιάστηκε η χωρητικότητα της εταιρείας, λειτουργώντας με τέσσερα αεροσκάφη που περιλαμβάνουν τα δύο νέα Α220» είπε και σημείωσε πως «τώρα εστιάζουμε στην ενίσχυση του συντελεστή πληρότητας».

Εξάλλου ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι «κατά τη χειμερινή περίοδο, θα εξυπηρετούνται διάφοροι προορισμοί με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων που περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Ντουμπάι, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, το Παρίσι και την Νίκαια. Φέτος το χειμώνα, διαθέτουμε συνολικά 254 χιλιάδες θέσεις στην αγορά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή να διασφαλίσουμε τη συνδεσιμότητα του νησιού τόσο για εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων όσο και για όσους ταξιδεύουν για αναψυχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση