ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκαν την ευκαιρία και... ξάφριζαν καταστήματα

Στόχος υποστατικά σε Λεμεσό και Πάφο

Κοντά στην εξιχνίαση τουλάχιστον πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάφο, βρίσκεται η Αστυνομία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν χθες βράδυ, σε άλλη μια σύλληψη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις. Πρόκειται για 19χρονο κάτοικο Πάφου, η σύλληψη του οποίου είναι η τέταρτη κατά σειρά, όσον αφορά τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 31, 22 και 21 ετών. Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Οι πέντε διαρρήξεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2020, σε διάφορα καταστήματα στην επαρχία Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


Live - Το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα για νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Πάφου


Παράλληλα συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Εναντίον του 18χρονου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, στη Λεμεσό.

Η πρώτη υπόθεση διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 4 και 5 Απριλίου 2020 και η δεύτερη λίγες μέρες αργότερα, μεταξύ των ημερομηνιών 10 και 11 Απριλίου. Κατά τις δύο διαρρήξεις, κλάπηκαν από το κατάστημα τέσσερα ποδήλατα, συνολικής αξίας, πέραν των €2,000.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X