ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανικά ΜΜΕ: «Πικάντικες» λεπτομέρειες του «ομαδικού βιασμού»

Όσα φέρεται να δήλωσε ένας εκ των Ισραηλινών

Ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας, σε δηλώσεις του στην βρετανική «The Sun», αναφέρει ότι η πελάτισσά του είναι θύμα ενός πιο σοβαρού εγκλήματος, αυτού της «εκδικητικής πορνογραφίας». Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη αρχικά είπε στην αστυνομία ότι είχε βιαστεί από τους Ισραηλίτες, πριν το βίντεο με αυτήν να κάνει συναινετικό σεξ με τρεις από αυτούς κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναγκάζοντάς την να αλλάξει την κατάθεσή της.

Ο δικηγόρος της Ανδρέας Πιττάτζης καταδίκασε την διάδοση του βίντεο και των μηνυμάτων μεταξύ της 19χρονης και άλλων μελών του γκρουπ των Ισραηλινών. Ο ίδιος δήλωσε στην the Sun: «Θα ήθελα να μάθω ποιος δημοσίευσε τα βίντεο και τα μηνύματα στο διαδίκτυο. Αυτά υποτίθεται ότι είναι προσωπικά δεδομένα και τώρα όλος ο κόσμος τα έχει δει». Δήλωσε ακόμη ότι αυτό είναι που τον ενοχλεί πραγματικά και ότι μπορεί η πελάτις του να κατηγορείται για κάτι πολύ σοβαρό, όμως αυτό που είναι ακόμη πιο σοβαρό είναι η διάδοση αυτού του υλικού στο διαδίκτυο και κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτό.

Σύμφωνα με το Channel 12, ένας από τους Ισραηλινούς μοιράστηκε το βίντεο με την αστυνομία ως απόδειξη της αθωότητας. Σε συνέντευξή του, δήλωσε ότι η 19χρονη δεν φώναζε για βοήθεια και ούτε φαινόταν να υποφέρει: «Η αστυνομία είδε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και αντί να φωνάζει για βοήθεια και ότι βιάζεται, ζήτησε να κλείσει η πόρτα, μια γυναίκα η οποία βιάζεται δεν λέει αυτό. Ήμουν στο δωμάτιο, ναι.. εκείνο το βράδυ είδαμε τον φίλο μας που γνωρίσαμε μαζί της». Συνέχισε λέγοντας ότι πήγαν μαζί στο δωμάτιό της. «Είδατε το βίντεο, ήμασταν τρεις στο δωμάτιο και υπήρχαν περισσότεροι έξω που ήθελαν να μπουν, μπήκαν και μετά βγήκαν». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι υπόλοιποι δεν έκαναν κάτι αλλά είδαν τι γινόταν και αποτελούσαν μέρος τον όσων συνέβησαν.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι το βίντεο είχε διαδοθεί μέσα από το WhatsApp και σελίδες με πορνογραφικό υλικό. Η MailOnline δημοσιεύει μαρτυρία ότι, κατά την διάρκεια του βίντεο, ένας από τα αγόρια είπε «είσαι η π****** μου, πες μου ότι είσαι η π****** μου». Όταν η 19χρονη ρώτησε τι λένε, ένας από αυτούς της απάντησε στα αγγλικά, λέγοντας της ότι είναι σέξι. «Αυτό δεν είναι ωραίο δεν είναι αυτός ο τρόπος που πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνδρες», αναφέρεται στην ίδια μαρτυρία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X