ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομαδικός βιασμός: Βίντεο και DNA στα χέρια της Αστυνομίας

Ίσως αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι εκ των Ισραηλινών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την καταγγελία της 19χρονης για τον ομαδικό βιασμό από δώδεκα άτομα σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Καθοριστική είναι η σημερινή ημέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, οι ανακριτές της υπόθεσης είναι στην διαδικασία για να αποφασίσουν ποιοι θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, οι ανακριτές της υπόθεσης θα αποφασίσουν εντός της ημέρας αν θα αφεθούν κάποιοι ελεύθεροι, αφού αξιολογήσουν τις μαρτυρίες που προκύπτουν για τον κάθε ένα ξεχωριστά καθώς και της αξιολόγησης των ευρημάτων των εξετάσεων DNA.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στα χέρια των ανακριτών βρίσκονται τα αποτελέσματα DNA, καθώς και βίντεο από το περιστατικό.

Σημειώνεται πως αύριο λήγει η προσωποκράτηση των δώδεκα Ισραηλινών.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Αστυνομία μελετά το ενδεχόμενο πραγματοποίησης αναγνωριστικής παράταξης, ώστε η 19χρονη να υποδείξει ποιοι συμμετείχαν στην πράξη την οποία καταγγέλλει. Ωστόσο, η διαδικασία θα γίνει εάν και εφόσον η νεαρή βρίσκεται σε θέση να συμμετάσχει σε αυτήν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X