ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός 24χρονης - Εμπλέκουν και την Κύπρο στο... κύκλωμα!

Αποκαλύπτονται σοκαριστικά στοιχεία

24news team

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει κυρίως στην Ελλάδα η υπόθεση που αφορά ομαδικό βιασμό 24χρονης, μετά από νάρκωση σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Πολίτες συγκεντρώθηκαν μάλιστα έξω από γνωστή καφετέρια της πόλης για να διαμαρτυρηθούν, αφού αφήνονται υπόνοιες ότι εκ των ιδιοκτητών, ήταν ένας από τους βιαστές.


 Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού - Τα τραγικά «χτυπήματα» της μοίρας


 Στα social media, είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, με επώνυμους και μη, να παίρνουν θέση ή να σχολιάζουν το γεγονός, από διάφορες οπτικές, ενώ οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία για την υπόθεση, πέφτουν σαν... βροχή!

Πάντως, μεταξύ άλλων, σε δημοσίευμα του Reader.gr και στη βάση καταγγελιών του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, μέσω του οποίου βγήκε στον αέρα η καταγγελία της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης, ενεπλάκη και το όνομα της Κύπρου στην όλη υπόθεση. Πληροφορίες του 24news όμως αναφέρουν ότι η Κυπριακή Αστυνομία, δεν έχει ενημερωθεί για οτιδήποτε σχετικό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Το δημοσίευμα του Reader.gr που εμπλέκει την Κύπρο

O Ηλίας Γκιώνης, ακτιβιστής μέσω του οποίου βγήκε στον αέρα η καταγγελία η υπόθεση βιασμού 24χρονης σε σουίτα της Θεσσαλονίκης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς,, επισήμανε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με την κοπέλα. Όπως λέει ο γνωστός ακτιβιστής, μετά τη δημοσιοποίηση που έκανε στα social media του για το περιστατικό, «ήρθε σε επαφή μαζί μου ομάδα από κοπέλες οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη ομάδα των ανθρώπων και μου παρέθεσαν στοιχεία ότι όλο αυτό υπάρχει πολλά χρόνια και η 24χρονη ήταν ακόμα ένα θύμα».

Σύμφωνα με τον Ηλία Γκιώνη, η συγκεκριμένη ομάδα ανδρών εδώ και χρόνια λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις, με τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά λόγω του φόβου.

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστή, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη».

Ο ακτιβιστής μιλώντας στο ΜEGA αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει αυτούς που έχουν καταγγελθεί. «Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X