ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί άπλωσαν μπουγάδα στο Μόλο - Αποστομωτική απάντηση (pic)

«Είμαστε θκυό αυθεντικότατες Λεμεσιανές»

Μεγάλος… θόρυβος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ» στην οποία δείχνει ρούχα απλωμένα σε σχοινί στον Μόλο Λεμεσού.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εικόνα, αναφέροντας ότι πρόκειται για ενέργεια ξένων, μεταναστών ή και αστέγων, ενώ οι χαρακτηρισμοί και τα επίθετα δεν έλειψαν.

Την απάντηση όμως ήρθαν να δώσουν οι ίδιες οι κοπέλες που έκαναν αυτή την κίνηση και μάλιστα, «επιτέθηκαν» σε όσους κατέκριναν την ενέργεια, αφού δεν γνώριζαν την πραγματικότητα.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Ούτε μετανάστες,
ούτε ξένοι,
ούτε άστεγοι,
ούτε φτωχοί,
ούτε μουσουλμάνοι,
Και για να περάσω στις προσβολές:
Ούτε κούλλουφοι
Ούτε χώρκατοι
Ούτε απαράδεκτοι
Ούτε βλάσφημοι
Ούτε αχάριστοι είμαστε!

Είμαστε θκυό αυθεντικότατες Λεμεσιανές καλλιτέχνιδες η Diamanto Hadjizacharia τζαι εγώ, που (με άδεια) στα πλαίσια του φεστιβάλ σύγχρονου χορού που γίνεται καθε χρόνο στο μόλο επήαμε οι γέριμες να κάμουμε μια πρόβα! (ΝΑΙ απλώνουμε ρούχα στο σκηνικό, τι;)

Τώρα θα μου επιτρέψετε αφου μου φορέσατε 100 ταπέλλες να σας το ανταποδώσω:

Είσαστε ανορθόγραφοι, αγράμματοι, αναλφάβητοι, άξεστοι μα πάνω απ´όλα ρατσιστές, εθνικιστές, και πολλά αλλα -ιστές ! Είπαμε να κρύψουμε να δούμε ως πού εννα το τραβήσετε. Εγίνετε ρεζίλι! Ολόκληρες γενιές γελούν με τα χάλια σας.
Είσαστε ο λόγος που δέν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα πολιτισμικά!
Είδατε μια φωτογραφία που εναν ευλοημένο τώρο που αφηκε κάποιος πανω στο δέντρο να στεγνώσει τζαι επιάσετε τζαι εσυνδέσετε το με τη φωτογράφιση που εκάμαμε εμείς για εμάς. Εσυνδέσετε μας με τους μετανάστες λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές.Χωρίς καμιά έρευνα, χωρίς καμια έγνοια, ήβρετε τρόπο να μας χρησιμοποιήσετε εικονικά για να φτύσετε το δηλητήριο σας. ´Εσιει τρείς μέρες μου μου στέλνουν γνωστοί μου τη φάτσα μου σε αλμπούμ με άσχετες φωτογραφίες, ποσταρισμένη στους τοιχους αγνώστων! Για να μεν μιλήσω για τα σχόλια! ´Ειστε τραγικοί!
Θέλω να μου εξηγήσετε με ποιά λογική επιστέψετε πως εννα ήθελε κάποιος να πάει να πλύννει σοβαρά τα ρούχα του στα λύμματα, να τα απλώσει στες φοινικές, τζαι μάλιστα με σκουφί και γυαλλάκια.

Να κοπιάσετε ούλλοι εσείς στις 22-23-24 αυγούστου στο φεστιβάλ να μας δείτε άμπα τζαι αννοίξει λλίο ο νούς σας.

Θα παραστούν ειδικοί να σας μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα ένα ένα. Εν θα πάρει πολλή ωρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X