ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του άτυχου Παναγιώτη

Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 62χρονου Παναγιώτη Καρανικόλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

Η νεκροτομή κατέδειξε ως αιτία θανάτου έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους και όχι τραυματισμό λόγω τροχαίου.

Σύμφωνα και με τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 62χρονου, το έμφραγμα ήταν η αιτία που έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα όπου σύρθηκε και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Το χρονικό του θανατηφόρου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 6/5 στη Λεμεσό, με θύμα τον 62χρονο Παναγιώτη Καρανικόλα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, στην έξοδο προς Μουταγιάκα, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ ο 62χρονος κατευθυνόταν με τη μοτοσικλέτα του ανατολικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να συρθεί και να καταλήξει σε χωράφι.

Ο 62χρονος, που έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση