ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές οι περιοχές στη Λεμεσό δεν θα έχουν νερό αύριο για 7 ώρες

Όλες οι πληροφορίες

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη 19 Μαΐου 2020, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 8:30πμ μέχρι τις 3:30μ περίπου, σε μικρό μέρος της περιοχής Καψάλου.

Συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν όλοι οι δρόμοι που περικλείονται στις πιο κάτω οδούς:

- Μέρος της οδού Αγίας Φυλάξεως (από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι Αγίου Ιλαρίωνος)
- Η νότια πλευρά της οδού Αγίου Ιλαρίωνος
- Σοφίας Βέμπο και Αρκτικής
- Ρόττερνταμ και Αντιόπης και
- μέρος της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού

Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Διακοπή νερού την Τετάρτη και την Κυριακή

Την διακοπή της παροχής νερού στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, την Κυριακή 24 Μαΐου, ανακοινώνει σε σημερινή ανακοίνωση του το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, λόγω εκτέλεσης βελτιωτικών έργων.

Όπως αναφέρεται, η διακοπή θα γίνει από τις 07:00 μέχρι τις 15:00 και θα επηρεαστούν όλοι οι δρόμοι που περικλείονται στις οδούς Φαλέα, Μιχαήλ Ηρακλέους, Αγίου Αμβροσίου και Ανδρέα Καριόλου καθώς και μέρος της οδού Αγίου Αθανασίου, από κυκλικό κόμβο μέχρι την οδό Ανδρέα Καριόλου.

Εξάλλου, την Τετάρτη 20 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί διακοπή της υδατοπρομήθειας στα δυτικά της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι και το Φασούρι.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν τα υποστατικά που βρίσκονται δυτικά της οδού Ανεξαρτησίας και νότια των ακόλουθων οδών: Γλάδστωνος, Ναυαρίνου, Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Πάφου μέχρι Μίλτωνος, Ερεχθέως μέχρι Κάθετο δρόμο και όλη η περιοχή Φασουρίου.

Το ΣΥΛ σημειώνει ότι σε κάθε περίπτωση θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία των Καταναλωτών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση