ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οι κομπίνες του πρώην ποδοσφαιριστή - Δεν θέλει να έρθει Κύπρο

Είπε «όχι» για την έκδοσή του

24news team

Σάλος έχει προκληθεί με την σύλληψη, από τις Ελληνικές Αρχές, πρώην Κύπριου ποδοσφαιριστή, ο οποίος καταζητείτο επί 12 χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν λέει να έρθει Κύπρο, ο πρώην ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για πλαστογραφία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, απάντησε αρνητικά στην έκδοση του στην Κύπρο, αφού δεν επιθυμεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την κυπριακή δικαιοσύνη.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η «μπάλα» θα παιχτεί σε δικαστικές αίθουσες έτσι ώστε να αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί στην Κύπρο ή όχι.

Δύο καταγγελίες εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή

Τον έψαχναν από το 2009 και τον συνέλαβαν το 2021 στην Ελλάδα

Εναντίον του 43χρονου προέκυψαν δύο καταγγελίες. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η μία σημειώθηκε από γυναίκα και η δεύτερη από ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λευκωσία.


Έψαχναν για 12 χρόνια τον γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή


Οι δύο καταγγελίες αφορούν κλοπή, αφού ο 43χρονος φέρεται να άρπαξε βιβλιάριο επιταγών και να τις εξαργύρωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής, φέρεται πως τα χρήματα, τα «επένδυσε» σε στοιχήματα ενώ το συνολικό ποσό που απέσπασε φθάνει γύρω στις 237 χιλιάδες ευρώ.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως ο 43χρονος, αν και καταζητείτο επί 12 χρόνια, κανείς δεν τον έψαξε. Τα αδικήματα που φέρεται να διάπραξε ο πρώην ποδοσφαιριστής, έλαβαν χώρα το έτος 2009.

Θυμίζουμε πως η σύλληψη του 43χρονου έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 από την Ελληνική Αστυνομία στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη 43χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (7.9.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πράξεις που έλαβαν χώρα το έτος 2009 στην Κύπρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση