ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα μέτρα στο Ανώτατο Δικαστήριο

Δείτε ποια είναι

Μέτρα αναφορικά με την είσοδο δικηγόρων και κοινού στο κτήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ανακοίνωσε η Αρχιπρωτοκολλητής του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ειρήνη Χριστοδούλου, σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο και τα αρμόδια Υπουργεία της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσε η Αρχιπρωτοκολλητής, θα επιτρέπεται η είσοδος στο κτήριο, για κάθε δεδομένη στιγμή, αποκλειστικά σε άτομα που έχουν εργασία σε:
Αίθουσες Δικαστηρίων: μόνο όσα άτομα είναι απαραίτητο για τη διεκπεραίωση της/ των υπόθεσης/ων
Πρωτοκολλητεία Ανωτάτου και Διοικητικού Δικαστηρίου: έξι (6) άτομα συνολικά
Αρχείο: 1 (ένα) άτομο
Λογιστήριο: 1 (ένα) άτομο
Σημειώνεται ότι συνοδοί ατόμων που έχουν εργασία στους ανωτέρω χώρους θα εισέρχονται εντός του κτηρίου μόνο εφόσον τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, είναι ανήλικα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο κριθεί ότι πρέπει να εισέλθουν.

Αναφορικά με την εγγραφή δικηγόρων και ασκούμενων δικηγόρων στα Μητρώα Δικηγόρων - Ασκούμενων Δικηγόρων, παρακαλούνται όπως, προτού προσέλθουν, να καλούν στο 22865596 (22865735, 22865595) για προγραμματισμό της ώρας επίσκεψης τους. Δεν θα γίνονται δεκτά άτομα που δεν έχουν προγραμματίσει επίσκεψη για την εγγραφή τους, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καλούνται, επίσης, όπως τα άτομα που εισέρχονται εντός του κτηρίου τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις από άλλους επισκέπτες και προσωπικό και αποχωρούν από το κτήριο αμέσως μετά τη διεκπεραίωση της εργασίας τους.

«Για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλώ όπως τηρείτε τα ανωτέρω μέτρα. Τα εν λόγω μέτρα θα αναθεωρούνται και θα τροποποιούνται όταν αυτό κριθεί σκόπιμο», καταλήγει η κα. Χριστοδούλου στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση