ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε στο supermarket

Ο καθένας από εμάς οφείλει να σέβεται τους εργαζομένους και με απλά πράγματα να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη και όχι το αντίθετο

Καθώς o κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλον τον κόσμο, εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι όπως και οι περισσότεροι εκεί έξω, οι εργαζόμενοι των υπεραγορών είναι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων το οποίο είναι εκτεθειμένο και αντιμετωπίζει μεγάλο ρίσκο.


Επιστημονική πρόβλεψη: Πότε θα κορυφωθεί η επιδημία στην Κύπρο


Οι εργαζόμενοι των υπεραγορών έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο και έχουν πολλές πιθανότητες να μολυνθούν από τον ιό ενώ η αυξημένη κίνηση και οι ουρές που σχηματίζονται σε συνδυασμό με το ωράριο τους για την εξυπηρέτηση των πελατών, έκανε τη δουλειά τους ακόμα πιο δύσκολη. Γι' αυτό ο καθένας από εμάς οφείλει να σέβεται τους εργαζομένους και με απλά πράγματα να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη και όχι το αντίθετο.

1. Προτιμήστε να πηγαίνετε στην υπεραγορά μόνοι σας καθώς ο αριθμός ατόμων σε ένα χώρο πρέπει να είναι μειομένος, φανταστείτε αν όλοι πηγαίναμε για ψώνια με ακόμα ένα άτομο.

2. Κρατάτε τις αποστάσεις που πρέπει, είτε αυτό είναι από τον κόσμο γύρω σας, τους εργαζομένους, στη σειρά για το ταμείο ή για τα διάφορα όπως κρεοπωλείο, ψαραγορά κ.ο.κ

3. Μην αγνοείτε τα σημάδια που έχουν τοποθετηθεί στο πάτωμα για τις απαιτούμενες αποστάσεις. Είναι ένας από τους κανόνες!

4. Αν νιώθετε ότι είστε άρρωστοι, αποφύγετε τη διαδρομή στην υπεραγορά και ζητήστε από κάποιο δικό σας άνθρωπο να σας βοηθήσει με τη λίστα σας.

5. Αποφύγετε την άσκοπη μετακίνηση στην υπεραγορά αν θα το κάνετε απλά για να βγείτε από το σπίτι. Οι μετακινήσεις μας πρέπει να είναι ουσιαστικές και μειωμένες.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X