ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστυνομικοί βοήθησαν εγκυμονούσα να μεταβεί σε κλινική στη Λεμεσό

Το ζευγάρι βρισκόταν σε δρόμο με πυκνή τροχαία κίνηση

Ανακοινώσεις

Ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική αποστολή τους, μέλη της Αστυνομίας πριν από λίγη ώρα, το απόγευμα της Παρασκευής, παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος άντρα και γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια για άμεση και ασφαλή μετάβαση τους σε κλινική στη Λεμεσό, αφού η γυναίκα, η οποία εγκυμονεί, αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα συγκεκριμένα, ενώ δύο νέα μέλη της Αστυνομίας, Δόκιμοι Αστυνομικοί, κατευθύνονταν με αστυνομικό όχημα προς την περιοχή εμπορικού πολυκαταστήματος στη Λεμεσό, για περιπολία, τους, κάλεσε να σταματήσουν άντρας ηλικίας 38 ετών, οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος τους ζήτησε βοήθεια.

Όπως ανάφερε στους αστυνομικούς ο 38χρονος, η σύζυγος του, ηλικίας 37 ετών, εγκυμονεί και εκείνη την ώρα, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος προσπαθούσε επειγόντως να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό τους, σε συγκεκριμένη κλινική στη Λεμεσό. Ζήτησε τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας για την ασφαλή και άμεση μετάβαση τους στην κλινική. Στην περιοχή υπήρχε πυκνή τροχαία κίνηση.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας ενημέρωσαν τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού για περαιτέρω συντονισμό, συνόδευσαν με ασφάλεια το ζεύγος στην κλινική, όπου η 37χρονη γυναίκα τυγχάνει περίθαλψης.

Με την άφιξη τους στην κλινική, το ζεύγος ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για την άμεση βοήθεια που τους παρείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση