ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστυνομία: Στο επίκεντρο για ελέγχους οι συναυλίες

«Ξεκλείδωσε» για τα καλά η Κύπρος

24news team

Από τις 10 Ιουνίου η Κύπρος κάνει ένα γενναίο βήμα προς την κανονικότητα, αφού πλέον έχει καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ μετά τους χώρους εστίασης, ήρθε η σειρά των νυχτερινών κέντρων να επαναλειτουργήσουν, έπειτα από πάρα πολύ καιρό. Το άνοιγμα των χώρων διασκέδασης, γίνεται στη βάση πρωτοκόλλων που εξέδωσε το Υπ. Υγείας (Δες ΕΔΩ).

Πλέον δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί είτε στις μετακινήσεις είτε στις συναθροίσεις, αλλά οι έλεγχοι από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια τήρησης των πρωτοκόλλων που εκδίδονται για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους χώρους διασκέδασης, είτε από τους πολίτες είτε από τους επιχειρηματίες.

Μιλώντας στο 24news ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστος Ανδρέου, εξήγησε ότι τα μέλη της Δύναμης θα συνεχίσουν το καθήκον τους όπως γινόταν μέχρι τώρα.

«Όπου υπάρχει αυξημένος επιδημιολογικός κίνδυνος λόγω μεγάλου συνωστισμού κόσμου, θα γίνονται έλεγχοι. Στο επίκεντρο της Αστυνομίας είναι και οι συναυλίας που ανακοινώθηκαν σε διάφορες επαρχίες. Οι έλεγχοι θα γίνονται για την τήρηση των διαταγμάτων», σημείωσε.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει να διενεργεί ελέγχους και στους χώρους εστίασης, όπως και στα οχήματα για τη χρήση μάσκας, αλλά και σε όποιο χώρο χρειαστεί, ενώ έλεγχοι θα γίνονται και για το SafePass όπου αυτό βάσει Διατάγματος χρειάζεται. Οι έλεγχοι διενεργούνται σε συνεργασία με άλλους λειτουργούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X