ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Ναι» στο λίκνισμα... αλλά με περιορισμό!

Τι ισχύει

24news team

Η μεγάλη επιστροφή των νυχτερινών μαγαζιών είναι γεγονός αφού μετά από 15 μήνες επαναλειτουργούν, αλλά με αυστηρό πρωτόκολλο. Οι θαμώνες θα μπορούν να διασκεδάσουν και να χορεύουν περιμετρικά του τραπεζιού τους.

Σημειώνεται πως τερματίζεται από σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών σε συγκεκριμένες ώρες.

Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν

Όλοι οι θαμώνες να κατέχουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μια δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης,


Ιδού το πρωτόκολλο για την επαναλειτουργία των κέντρων διασκέδασης


Όλο το προσωπικό της επιχείρησης θα υποβάλλεται σε τεστ αντιγόνου επί εβδομαδιαίας βάσεως.

Θα εφαρμόζεται σύστημα κρατήσεων.

Ορίζονται τα 2 τ.μ. ανά άτομο για όλους τους χώρους με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 500.

Από 1η Ιουλίου, επιτρέπεται η λειτουργία των μπαρ που είναι μέρος της υπηρεσίας ενός Κέντρου Διασκέδασης για να κάθονται ή να στέκονται 5 άτομα με απόσταση 1 μ. από την επόμενη παρέα με ανάλογη δυνατότητα και με ενδιάμεση απόσταση 1 μ.. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι μόνος του, το κάθισμα δίπλα του θα έχει 1 μ. απόσταση. Το ίδιο θα ισχύει από το τελευταίο άτομο μιας παρέας, κοκ.

Δεν θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος χορού στην εκδήλωση (πίστα). Οι θαμώνες θα μπορούν να διασκεδάζουν περιμετρικά του χώρου, στον οποίο ανήκει το τραπέζι που έχει οριστεί η θέση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση